Online IT Support

WORDPRESS FORSIKRING

overvåger og sikrer din wordpress hjemmeside 24/7/365

Fuld tryghed fra dag et og kun
399 kr/mrd

WORDPRESS FORSIKRING

overvåger og sikrer din wordpress hjemmeside 24/7/365


FULD TRYGHED fra dag et og kun 399 kr./mrd

SÅDAN GØR DU

Kom hurtig igang med din WORDPRESS FORSIKRING, ved at følge disse 3 trin. 

Online It Support ejes og drives af Nikolaj Nørup Sostack.
Nikolaj har over 20 års erfaring i IT branchen og har været i berøring med de fleste IT systemer.
“Jeg stræber efter at lære så meget fra mig som muligt og give gode tips og tricks da min holdning er at hjælp til selvhjælp er klart det bedste for alle.”

WORDPRESS FORSIKRING

Overvågning, backup og opdatering fra dag et

og kun 399 kr./mrd

OVERVÅGNING - VI OPDAGER, HVIS DIN SIDE GÅR NED

BACKUP SÅ VI KAN SPOLE TILBAGE, HVIS ULYKKEN ER UDE

OPDATERING OG SIKKERHED, SÅ DU IKKE FÅR UØNSKEDE GÆSTER

- se hvad andre medlemmer siger...

ois-reviews

Trustpilot kan du se flere udtalelser fra medlemmerne af Online It Support. 

Trustpilot fungerer som en brugeropdateret forbrugerguide. Alle forbrugere kan anmelde virksomheder.

Hvad du får som medlem?

Hvad er overvågning, backup, opdatering og sikkerhed? 

Online it support

Hvad vil det sige at få overvågning på siden?

Når din side er overvåget kan du sove trygt om natten. At den er overvåget vil sige, at hvis der sker ændringer på din side fx et billede ikke længere vises eller i værste tilfælde, at siden er gået ned – så vil jeg få en besked. Jeg går herefter igang med at fejlsøge med henblik på at få din side gjort tilgængelig igen. 

Min erfaring siger mig, at mange tror en side passer sig selv og har ikke overskud til at holde øje med sin side. Derfor er det smart at have overvågning på siden så man får besked, hvis den mod forventning skulle gå ned

Online IT Support overvåger din side 24/7/365 og sørger for at få den op igen, hvis den skulle gå ned. Hvis siden skulle gå ned fikses dette selvfølgelig som del af wordpress supporten som er del af aftalen. 

Hvad er Backup og hvorfor har jeg brug for det?

Backup er en sikkerhedskopi der tages, så du altid er sikker på dine data er gemt, hvis noget skulle gå galt på din side.

Rigtig mange tror deres udbyder af hjemmesiden laver backup og at man har mulighed for at redde siden, hvis den skulle gå ned.

Det er desværre i mange tilfælde ikke sandt og jeg oplever, at mange af mine kunder for sent finder ud af, at de skulle have betalt mere for at få en backup af deres site.

Mange forsøger også at installere et plugin og gemme sin backup til Dropbox. Og det kan også godt virke.

Udfordringen kommer så når denne backup skal genskabes og mange støder hovedet mod en mur når de forsøger at få hjælp af deres udbyders support.

Online IT Support sørger for daglig backup og sørger for at genskabe din side, hvis noget er gået galt på siden eller du har slettet noget data du gerne vil have genskabt. Igen kan du føle dig tryk med vores WordPress Support

Hvorfor har jeg brug for opdatering af min hjemmeside?

WordPress er det mest benyttede system til hjemmesider. Dette er på mange måder en kæmpe fordel da det altid er muligt at finde svar på ens udfordringer.

Men det gør desværre også, at rigtig mange prøver at finde sårbarheder og prøver at få uretmæssigt adgang til din side og måske sletter dit indhold eller kræver penge for at give dig adgang igen. 

Af sikkerhedsmæssige årsager bør du derfor sikre dig, at din side altid er opdateret. En opdatering  sikrer, at der ikke bliver fundet huller i de pakker, der er installeret så ondsindede kan få uretmæssigt adgang til din side.

Online IT Support sørger for at opdatere dine plugins og dine temaer ugentlig så siden hele tiden er opdateret. Opdateringen sker efter en backup og en valgfri side sammenlignes før og efter opdatering for at sikre, at der ikke sker fejl. Igen dækkes de fejl der måtte komme af aftalen som indeholder WordPress Support

Online IT Supports samarbejdspartnere

Hør Nikolaj fortælle om WORDPRESS FORSIKRINGEN

Afspil video

IT skal give værdi og fokus

Hos Online IT Support sikrer vi, at vores medlemmer får mest muligt ud af IT og bruger mindst mulig tid på det og dermed sparer både tid og penge.

Ugentlig rapport
Med Online It Support får du en ugentlig rapport over hvad vi har lavet på din side. Dette giver dig en tryghed så du altid ved, at vi holder øje med din side.

50% rabat på normal minutpris
Som medlem hos os, får du DKs bedste support pris og betaler kun for det nøjagtige minutforbrug – Kun 10 kr./minut.

Nikolaj
Nikolaj

Få mere efter kun 3 måneder

Hos Online IT Support vil vi gerne belønne loyalitet og vil derfor gerne give dig som medlem endnu mere værdi efter kun 3 måneders medlemskab.

SEO overblik 

Få overblik over op til 100 af dine søgeord mht. placering på google og følg udviklingen på din hjemmeside. 

Performance overvågning
Vi holder øje med din forside og du får besked i din ugentlige rapport hvis der er ændring i din performance og du dermed potentielt kan skade din placering på google

Sådan kommer du i gang med din WORDPRESS FORSIKRING

Kom hurtig og nemt igang med din online sikkerhed.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort